Onderwijs

Uw uitdagingen

De online leeromgeving, samenwerken, toegankelijkheid, resultaten en kostenbeheersing zijn belangrijke thema’s voor onderwijsinstellingen. IT speelt een belangrijke rol om daarvoor passende oplossingen te realiseren. En die rol wordt steeds groter en belangrijker.

De Vincere Groep helpt om slimme, toekomstbestendige oplossingen te realiseren met grote samenhang tussen IT, Communicatie en Security. Niet alleen als expert op deze gebieden, maar vooral omdat wij dé specialist zijn voor het onderwijs. Daardoor kennen wij de behoeften en uitdagingen van onderwijsinstellingen als geen ander.

Wij kunnen u helpen

De Vincere Groep bedient meer dan 800 onderwijsinstellingen in het hele land. Van scholen in het primair, speciaal en voorgezet onderwijs tot ROC’s, HBO’s en universiteiten. Wij helpen hun onderwijsvisie vertalen in doelgericht IT-beleid en een veilige leer- en werkomgeving. Zodat docenten en leerlingen/studenten optimaal kunnen samenwerken. Wanneer zij dat willen en waar zij ook zijn.

Wij hebben alle diensten in huis om uw full service partner te zijn op het gebied van IT, Communicatie en Security. Wij hebben de specialisten in huis die uw IT-infrastructuur upgraden of realiseren, afgestemd op uw wensen en behoeften. Compleet met alle bijbehorende diensten (beheer, advies en ondersteuning) en ook de levering van laptops of tablets voor leerlingen kunnen wij volledig voor u verzorgen in een eigen webshop. Daarbij zorgen wij ook dat alle randvoorwaarden (service, onderhoud en financiering) goed geregeld zijn. Het is dus maar net wat u nodig heeft.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere branches

Visual & Webdesign