Overheid

Uw uitdagingen

Met de snelle veranderingen in de samenleving verandert de dienstverlening van overheden aan burgers en ook de interne organisatie van overheidsinstellingen. Toenemende online dienstverlening, goede interne communicatie en samenwerking en veiligheid van gegevens zijn daarbij essentieel.

De Vincere Groep helpt overheden om slimme, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen te realiseren, met grote samenhang tussen IT, Communicatie en Security. Niet alleen als expert op deze gebieden, maar juist doordat wij veel werken voor gemeenten, provincies en andere (semi)overheidsinstellingen. Daardoor kennen wij hun uitdagingen en behoeften vanuit hun praktijk en onze ervaring.

Wij kunnen u helpen

De Vincere Groep bedient bijna honderd overheidsinstellingen in het hele land. Wij helpen hen doelgericht en efficiënt IT-beleid te ontwikkelen en zorgen voor de realisatie. Wij hebben alle specialisten en diensten in huis als full service partner. Voor het realiseren van een goede en stabiele IT-infrastructuur, alle bijbehorende diensten (beheer, advies en ondersteuning), trainingen en natuurlijk kunnen wij ook de benodigde hardware en software leveren.

Wat u ook nodig heeft, het resultaat moet zijn dat uw medewerkers en dienstverlening aan burgers optimaal functioneren, dankzij een veilige, stabiele werkomgeving. Of die nu in de cloud, op locatie of in een mengvorm gerealiseerd moet worden. Het kan allemaal en bescherming van informatie is daarbij essentieel. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met adviseren van gemeenten over BIG (Baseline Informatiebeveiliging Gemeenten) en bijvoorbeeld het adviseren en begeleiden van hun CISO’s (Chief Information Security Officers).

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere branches

Visual & Webdesign