Zorg

Uw uitdagingen

Zorginstellingen staan voor grote en zeer diverse uitdagingen. Groeiende zorgbehoefte, gereguleerde marktwerking, transparantie bieden en veranderende samenwerking met zorgverzekeraars en patiënten of cliënten. En dat terwijl zorgkosten omlaag moeten en de productiviteit omhoog. Goede communicatie en samenwerking en slimme IT-oplossingen zijn daarvoor essentieel.

De Vincere Groep helpt zorginstellingen om slimme, toekomstbestendige oplossingen te realiseren, met grote samenhang tussen IT, Communicatie en Security. Niet alleen als expert op deze gebieden, maar vooral omdat wij veel samenwerken met organisaties in zorg en welzijn. Daardoor kennen wij hun uitdagingen en behoeften vanuit hun praktijk en onze ervaring.

Wij kunnen u helpen

De Vincere Groep bedient meer dan honderd zorginstellingen in het hele land. Wij hebben alle specialisten en diensten in huis als full service partner. Voor het realiseren van een goede en stabiele IT-infrastructuur, alle bijbehorende diensten zoals beheer, advies (helpdesk)ondersteuning of trainingen en natuurlijk kunnen wij ook de benodigde hardware en software leveren.

Wat u ook nodig heeft, het resultaat moet zijn dat uw medewerkers efficiënt en gemakkelijk kunnen (samen)werken en optimaal presteren. Dankzij een veilige en stabiele werkomgeving. De bescherming van belangrijke en privacygevoelige informatie is daarbij essentieel. Gegevens moeten te allen tijde beschikbaar zijn voor de juiste behandelaars, maar wel optimaal beschermd blijven. Onze specialisten hebben ook daar veel ervaring mee en helpen u graag vooruit.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere branches

Visual & Webdesign