Communication solutions

Communications maakt meer mogelijk

De manier waarop mensen werken, verandert continu en razendsnel. Nieuwe technologie maakt organisaties efficiënter, productiever en laten mensen beter samenwerken. Een belangrijke stap is de integratie van communicatiemiddelen tot één totaaloplossing. Oftewel Unified Communications: het stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologieën voor communicatie en productiviteit.

Verbindingen: het fundament

Snelle en betrouwbare verbindingen zijn een belangrijke voorwaarde voor deze revolutie. Er is een ruime keuze aan soorten verbindingen ‘tot aan de voordeur’. Glasvezel is helaas niet overal beschikbaar. Onze specialisten kennen de mogelijkheden en alternatieven voor de behoeften in uw organisatie. Daarnaast moeten natuurlijk ook intern uw verbindingen kloppen, met een stabiel WiFi-netwerk of een bekabelde infrastructuur. Ook een combinatie van beide is mogelijk. Met een site survey brengen onze specialisten uw locatie, gewenste functionaliteiten, de bestaande infrastructuur en benodigde hardware in kaart. Dit wordt getoetst aan uw eisen. Daarna kan een voorstel, budget en planning worden vastgesteld.

Datacenters

Vincere Groep werkt uitsluitend met zeer goed beveiligde datacenters. Naast gerenommeerde datacenters door het hele land beschikt de Vincere Groep ook over een eigen datacenter. De zeven datacenters die wij gebruiken, zijn via een eigen netwerk met elkaar verbonden. Op die manier zijn we in staat om alle soorten diensten aan te bieden over dit netwerk. Veilig en snel.

Telefonie: meer voor minder

Bijna alles kan tegenwoordig via internet. Dus bellen ook en dat biedt interessante mogelijkheden. Bijvoorbeeld om kosten te besparen, bereikbaarheid te verbeteren en telefonie te koppelen aan applicaties voor e-mail of bijvoorbeeld uw CRM. De officiële naam hiervoor is VoIP (Voice over Internet Protocol). Onze VoIP-specialisten vertellen u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie. Dit zijn er vast een paar:

  • Bespaar tot 70% op telefoonkosten
  • Onderling bellen en doorschakelen is gratis
  • Altijd bereikbaar: vast of mobiel maakt niet uit
  • Eenvoudig bedienen van centrale (met applicatie)

Video conferencing

Een meeting organiseren kan ingewikkeld zijn. Hoe krijg je snel, iedereen op één moment op één locatie? Video conferencing biedt uitkomst en is vaak heel efficiënt. De Vincere Groep biedt hiervoor verschillende oplossingen. Waaronder Skype for Business van Microsoft en een gebruiksvriendelijke video conferencing dienst (HD-kwaliteit) via internet. Hier kunnen tot maar liefst 100 mensen gelijktijdig deelnemen met hun eigen device. Van smartphone, PC, laptop, of iPad tot hun room system. Deze oplossing kan volledig worden aangepast aan uw huisstijl.

Ook voor de benodigde hardware of een training kunt u uiteraard terecht bij de Vincere Groep.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere diensten

Visual & Webdesign