Consultancy

Advies waar u echt iets mee kunt

Een goede totaaloplossing voor uw organisatie begint met integraal advies over IT, Communicatie en Security. Uiteraard afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wat levert het u op? Dat staat bij ons centraal. Vincere Groep combineert daarom uw behoeften met kennis over uw branche en geeft advies over de beste oplossing voor uw situatie. Op die manier zijn onze specialisten trusted advisor voor zeer diverse organisaties in het bedrijfsleven, onderwijs, voor overheden en de zorg.

Uw ideale oplossing

Actuele kennis over uw organisatie, branche en mogelijke oplossingen is essentieel voor open en eerlijk advies over uw IT, Communicatie en Security. De Vincere Groep heeft voor al deze disciplines een groot aantal specialisten in huis die samen met u tot de beste oplossing komen. Zij zijn de spil in de informatievoorziening, regelen demosessies, schrijven een plan van aanpak, stellen een projectteam samen, zorgen voor de implementatie en uiteraard voor de gewenste ondersteuning.

Onze aanpak

U krijgt een vast aanspreekpunt bij onze organisatie. Een specialist waar u altijd direct terecht kunt en die weet waarover hij praat. In heldere taal, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Tijdens het hele traject staan wij voor u klaar met advies en ondersteuning. Bij het opstellen van plannen en budgetten, via de testfase tot en met de implementatie en nazorg. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van trajecten voor IT, Communicatie en Security. U kunt er daarom vanuit gaan dat uw project volgens alle verwachtingen wordt afgerond.

Verwachtingen realiseren

Tijdens een project plannen we vaste momenten in voor terugkoppeling over de voortgang. Zo blijft u op de hoogte en waar nodig wordt tussentijds bijgestuurd. Zo zorgt Vincere Groep ervoor dat de beoogde kwaliteit en doelstellingen worden gehaald, binnen het door u vastgestelde budget en zonder vertraging. Op deze manier wordt uw oplossing succesvol en naar verwachting gerealiseerd.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere diensten

Visual & Webdesign