Document solutions

Document solutions: beheersbaar en efficiënt

Goed beheer van documenten en bedrijfsgegevens is essentieel voor een goed georganiseerde bedrijfsvoering. Daardoor hebben gebruikers altijd, overal en snel de juiste informatie bij de hand, maar blijven de gegevens wel veilig opgeslagen. Zo kunt u de beheer- en printkosten efficiënt in de hand houden, terwijl het gebruiksgemak en de productiviteit van gebruikers vaak omhoog gaat.

Document management

Alle gebruikers willen op het juiste moment kunnen beschikken over de gewenste informatie. Ook nu ze steeds vaker mobiel werken. Goed documentbeheer is hiervoor belangrijk met als belangrijke aandachtspunten: opslag, distributie, versiebeheer en veiligheid. De Vincere Groep heeft de specialisten in huis om uw documentbeheer goed te organiseren. Daarbij kunnen diverse, slimme IT-oplossingen worden ingezet. Daardoor kunnen documenten eenmalig gemaakt, gescand en verwerkt worden en veilig worden opgeslagen op de juiste plek. En als het nodig is, kunnen ze altijd geprint worden.

Managed print services

Heeft u al eens gekeken naar de beste print-, kopieer- en scanoplossing voor uw organisatie? Een kritische blik op de behoeften en mogelijkheden van uw organisatie is waardevol vanwege de kosten en het groeiende belang van veilige opslag van gegevens. Want terwijl we steeds mobieler werken, wordt efficiënte en veilige dataopslag steeds belangrijker, ook wettelijk. Bijna een kwart van de datalekken ontstaat door papieren documenten.

Vincere Groep biedt hoogwaardige oplossingen voor documentbeheer en printservices. Zo helpen wij organisaties om hun bedrijfsprocessen en printsystemen te professionaliseren. Met als hoogste doel: overzichtelijk en veilig beheer met optimale beschikbaarheid. U kunt daarvoor bijvoorbeeld een multifunctioneel systeem aanschaffen (of leasen) en het beheer uitbesteden. Het is maar net wat voor uw organisatie het meest aantrekkelijk is.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere diensten

Visual & Webdesign