Financiële diensten

U kunt alles leasen, ook uw ict

Een investering in ICT moet zichzelf natuurlijk terugbetalen. Zo’n investering heeft wel altijd impact op uw organisatie en financiële mogelijkheden. Leasen van uw oplossingen voor IT, Communicatie en Security kan daarom heel interessant zijn. Vooral door het uitblijven van hoge investeringen en de stabiele voorspelbaarheid en de overzichtelijkheid van bijvoorbeeld vaste maandelijkse kosten per gebruiker.

Kopen of leasen?

Wat zijn de ambities en plannen voor uw organisatie? De financiële diensten van Vincere Groep zijn erop gericht om uw behoeften te laten aansluiten op uw investeringsmogelijkheden. Of het nu gaat om investeringen in bijvoorbeeld nieuwe servers, iPads of bijvoorbeeld exclusieve copiers. Onze specialisten adviseren u over de mogelijkheden en over heldere, transparante leaseconstructies voor de door u gewenste looptijd. Wij kijken welke oplossing het best bij u past en tonen de consequenties. Daarna is de keuze aan u.

Voordelen van ICT-lease:

  • Maandelijkse leasekosten zijn transparant, stabiel en gunstig
  • Balansvoordeel: geen kapitaalbeslag (CAPEX) maar bedrag per maand (OPEX)
  • Extra investeringsruimte
  • Flexibel door eenvoudig op- en afschalen
  • Altijd hulp van expert voor vaste lage prijs (ook 24/7)

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere diensten

Visual & Webdesign