Hard- & software

Al uw hardware en software

De Vincere Groep biedt geïntegreerde oplossingen voor IT, Communicatie en Security. Daarom kunt u ook voor al uw hardware en software bij ons terecht. U kunt daarbij rekenen op ondersteuning met kennis en advies van onze specialisten. Ook garanderen wij de hoogste kwaliteit van de geboden oplossingen. Wij werken daarom uitsluitend met A-merken.

Hardware: productlijnen

U kunt voor vrijwel alle hardware bij ons terecht, zoals:

  • Computers: All-in-one, desktop pc’s, laptops, monitoren, tablets, smartphones, thin clients
  • Beeld & geluid: Digitale camera’s, grote displays, netwerkcamera’s, preventieschermen, televisies
  • Servers & storage: Externe en interne schijven, NAS, SSD, USB-flashdrives, optische drives
  • Printers: 3D, inktjet, laserprinters, multifunctionals, groot formaat printers, (barcode) scanners
  • Netwerk & infra: Firewalls, netwerk switches, KVM switches, routers, spanning beveiliging, wireless
  • Accessoires

Onze specialisten denken graag met u mee, als u ook maar enigszins twijfelt. U tevreden, wij tevreden.

Onze leveranciers

Vincere Groep werkt uitsluitend met gerenommeerde partners en oplossingen van A-merken. Heeft u problemen met de configuratie of installatie? Dan staat een medewerkers van de servicedesk voor u klaar om het probleem op te lossen.

Software

Op het gebied van software leveren wij naast de oplossingen van Microsoft en virtualisatiesoftware ook maatwerk. Een team van ontwikkelaars staat voor u klaar om uw specifieke behoeften om te zetten in goed werkende software. Voor optimale samenwerking tussen applicaties koppelen onze specialisten dagelijks tientallen applicaties aan elkaar. Dat vergroot de productiviteit en efficiency van onze klanten.

Webshop

Heeft u behoefte aan een eigen webshop? Ook die kunnen wij u op maat leveren. Zo kunnen uw medewerkers, leerlingen of relaties producten bestellen uit een assortiment dat door u is samengesteld.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere diensten

Visual & Webdesign