On premise oplossingen

On premise oplossingen

Voor veel organisaties is het nog steeds interessant om belangrijke en bedrijfskritische applicaties en data binnen de muren van hun eigen pand te houden. In dat geval kunnen IT-voorzieningen (deels) lokaal (oftewel: on premise) geïnstalleerd worden. De Vincere Groep kan dit voor u realiseren en onze specialisten kunnen – indien gewenst – ook de zorg voor het beheer geheel of gedeeltelijk uit handen nemen.

Uw behoeften centraal

Voor wij zo’n oplossing realiseren, kijken we eerst samen naar de behoeften van uw organisatie en uw huidige voorzieningen. Onze specialisten brengen de mogelijke oplossingen in beeld met de voor- en nadelen en de mogelijke consequenties. Zo weet u zeker dat u ook echt de oplossing krijgt, die het best past bij uw organisatie en wensen. Soms wordt vooral ‘op gevoel’ een voorkeur uitgesproken voor lokale installatie. Wij kijken daarom graag eerst naar uw behoeften en daarna naar de argumenten en onderbouwing. Hierna wordt de best passende oplossing uitgewerkt in een helder voorstel. Zo maakt u doelgerichte keuzes met hoge value for money.

On premise of de cloud?

Een organisatie die kiest voor on premise, wordt zelf vaak de eigenaar van de hard- en software. Dit heeft voordelen – zoals flexibiliteit en 100% controle – maar brengt ook een initiële investering met zich mee. Bij een cloud oplossing betaalt u juist een vast bedrag per maand. U kunt ook een mengvorm (hybride) kiezen. Wat past het best bij uw organisatie en behoeften? Helaas is er op die vraag geen standaard antwoord te geven. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere diensten

Visual & Webdesign