Security services

Bescherm uw netwerk, gegevens en gebruikers

De bescherming van uw netwerk en data tegen hackers, virussen en andere bedreigingen moet in onze visie integraal ontwikkeld worden om effectief en efficiënt te zijn. Naast IT- en Security-specialisten heeft de Vincere Groep daarom experts in huis op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Gezamenlijk kijken zij naar een complete aanpak voor de bescherming van uw organisatie. U kunt bij ons terecht voor een compleet oplossingenpakket: van managed firewall tot security training.

Netwerk security

De infrastructuur voor IT en Communicatie wordt steeds belangrijker, omvangrijker en complexer. De beveiliging dus ook. Maar hoe veilig zijn uw organisatiegegevens en netwerk? Een netwerk security scan brengt dit helder in beeld. Hierna kunnen kwetsbaarheden worden opgelost. Een belangrijk aandachtspunt is de toenemende mobiliteit van werknemers die toegang hebben tot applicaties en organisatiegegevens. Dit vereist nieuwe veiligheidsmaatregelen.

Analyse en begeleiding

Met een risicoanalyse kunt u een goede basis leggen voor integraal veiligheidsbeleid. Onze specialisten kennen uw branche, de risico’s en specifieke wet- en regelgeving. Daarmee kijken ze naar de processen in uw organisatie en de risico’s. Vaak wordt een penetratietest (pentest of ethical hack) uitgevoerd om kwetsbaarheden in kaart te brengen. Na dit onderzoek ontvangt u een rapportage met aanbevelingen. Het is ook mogelijk om tijdelijk een security specialist in te huren.

Proactief monitoren

Door het monitoren van systemen en data in uw organisatie kunnen veel veiligheidsrisico’s proactief worden opgelost. Al voor uw netwerk wordt blootgesteld aan een daadwerkelijk gevaar. Dit is vaak een zeer efficiënte methode om dreigingen buiten de deur te houden. Goede analyse van Security Information & Event Monitoring (SIEM) kan gevaren al in beeld brengen voor antivirus en andere detectiesystemen ze herkennen. Zo proactief kan monitoring zijn.

Bescherming gebruikers

Een keten is zo sterk als de zwakste schakel. Vaak is dat de gebruiker. Daarom moet ook de device van gebruikers goed beschermd worden. Of dat nou een PC, laptop, smartphone, tablet of kassasysteem is. Deze endpoints zijn vaak het voornaamste doel van hackers. De Vincere Groep biedt diverse diensten aan voor endpoint security, zoals managed antivirus, webprotectie en online back-up diensten.

Ook bewustwording van gebruikers is cruciaal voor bescherming van uw netwerk en data. Als werknemers een veiligheidsprotocol niet kennen, kan er van alles misgaan. Security trainingen vergroten het bewustzijn van medewerkers. Onze specialisten benutten daarbij hun kennis, ervaring en de gevaren in uw branche. Trainingen kunnen worden ondersteund met verschillende hulpmiddelen. Ook kunnen mystery guests, e-learning, presentaties of posters worden ingezet.

Vragen?

Wilt u meer informatie of advies? Stel uw vraag geheel vrijblijvend in het onderstaande formulier of bel ons op het telefoonnummer: 088 – 828 20 90.

Andere diensten

Visual & Webdesign