Over Vincere

Over de vincere groep

De Vincere Groep is een landelijke speler van zeven bedrijven op het gebied van IT, Communicatie en Security. Deze dienstverleners hebben de afgelopen decennia allen hun sporen verdiend op dit gebied. Samen bedienen zij klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg. Met een compleet dienstenpakket, landelijke dekking en de voordelen van lokale nabijheid.

Onze visie

Door onze bundeling van expertises kunnen wij onze oplossingen eenvoudig afstemmen op de behoeften van onze klanten, mede door onze specifieke branchekennis. Zo realiseert de Vincere Groep oplossingen met een uitstekende value for money verhouding.

Wij geloven in totaaloplossingen waarin alle elementen van de driehoek ‘IT, Communicatie en Security’ op een logische manier verbonden zijn. Wij kijken daarom verder dan de losse elementen. Een keten is immers zo sterk als de zwakste schakel en alle elementen zijn tegenwoordig nauw met elkaar verbonden.

De Vincere Groep hecht daarom veel waarde aan een compleet dienstenportfolio en specifieke branchekennis. Onze nauwe banden met gerenommeerde leveranciers dragen bij aan de kwaliteit van onze oplossingen. Uiteraard zijn onze organisaties en al onze specialisten gecertificeerd en gekwalificeerd om de beoogde oplossingen te bieden.

Onze klanten

Inmiddels hebben al 1.700 organisaties – verspreid over circa 2.300 locaties met meer dan 250.000 gebruikers – gekozen voor onze oplossingen. Daardoor kunnen al hun gebruikers dagelijks optimaal presteren en focussen op hun werk, gefaciliteerd door onze geïntegreerde oplossingen voor IT, Communicatie en Security.

Compromise Domino

Al 17 jaar kijkt ComPromise Domino met een nuchtere en no-nonsense blik naar ICT. Met een team van loyale medewerkers gevestigd in Assen en Leeuwarden, zijn wij een echte kennispartner voor bedrijven en instellingen in Noord Nederland. ICT moet begrijpelijk, beheersbaar en transparant zijn: dát is onze filosofie bij ComPromise Domino. Samen met onze klant wordt er gekeken waar de pijnpunten liggen en wordt er een passende en degelijke ICT oplossing uitgewerkt.

Certificeringen

Binnen de Vincere Groep zijn de volgende kwaliteitscertificeringen aanwezig:

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 20000
  • ISO 27001
  • NEN 7510
  • ISAE 3402 type II

Visual & Webdesign