Business Developer

Enschede 
40 uur

switch

Switch is een ambitieuze en professionele organisatie met een uitstekende reputatie in de IT-branche. We onderscheiden ons met doordachte en op de eindgebruiker gerichte IT-oplossingen in de zorg, het onderwijs en de zakelijke markt. Wij zoeken voortdurend professionals die samen met ons echt het verschil willen maken voor onze klanten. Als medewerker van Switch krijg je, mede door de platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen, een grote mate van vrijheid bij de invulling van je functie.

Je komt terecht in een hecht team en een prettige werksfeer. Bovendien investeren wij graag in onze medewerkers en geven we je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. Wij bieden daarnaast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke leaseregeling.

De functie

Vertaal jij klantwensen naar IT-oplossingen waarmee de klant kan excelleren en zet jij toegewezen doelstellingen om in omzet? Als Business Developer ben je verantwoordelijk voor de planning en het ontwikkelen en uitvoeren van het verkoopplan. Samen met een team van specialisten binnen de organisatie zorg je voor een optimaal en professioneel resultaat.

werkzaamheden

  • Je bent gewend aan het werken in teamverband en je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
  • Een aantoonbaar trackrecord binnen een commerciële omgeving vinden wij belangrijk.
  • Je hebt ervaring opgedaan met de verkoop van IT-oplossingen aan middelgrote en grote organisaties.
  • Brede marktkennis en deze inzetten voor de service richting de klant is voor ons evident. Hierbij is het vanzelfsprekend dat je goed kunt luisteren en je kunt inleven in de wensen van de klant.
  • Je bent communicatief sterk en je bent goed in het opbouwen van relaties gericht op lange termijn partnerships.
  • Leren en ontwikkeling zijn voor jou een vanzelfsprekendheid en bij Switch krijg je de ruimte om dit te blijven doen. Het is daarbij wel belangrijk dat jij leiderschap neemt over je eigen ontwikkeling.
  • Het waarmaken wat je belooft en nakomen wat je afspreekt zijn voor jou belangrijke normen en deze streef je zowel persoonlijk als professioneel na.
  • Met jouw servicegerichte en klantvriendelijke instelling doe je er alles aan om de klant optimaal te bedienen, zodat je echt het verschil maakt voor de klant.
  • Flexibiliteit, resultaatgerichtheid en gedrevenheid kenmerken jouw persoonlijkheid.

Wij vragen

Je zorgt voor een maximale omzetontwikkeling in de regio en/of vertical. Hierbij deins je niet terug voor koude acquisitie en het creëren van eigen leadgeneratie. Het opstellen, beheren en najagen van offertes aan prospects doe je op een accurate wijze en volgens de geldende richtlijnen. Daarnaast is het verwerken en beheren van jouw salesactiviteiten in het CRM-systeem een gewoonte. Je communiceert proactief met nieuwe klanten over business issues en strategische kansen. Deelnemen aan projectteams vind je leuk. Ook wil je graag trainingen, seminars, beurzen etc. bijwonen voor uitbreiding van je kennis en het volgen van marktontwikkelingen binnen de vertical.

Wij bieden

Goede arbeidsvoorwaarden vinden wij een vanzelfsprekendheid. Belangrijker vinden wij dat je een team met collega’s krijgt dat elke dag samenwerkt aan oplossingen van nu én de toekomst. Een organisatie die (persoonlijke) ontwikkeling stimuleert en je daarbij uitdaagt om leider te worden van je eigen ontwikkeling. Verder werk je voor mooie klanten waarin je je persoonlijke skills verder kunt ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het werken bij switch? Stuur dan je CV met motivatie naar solliciteren@switch.nl. Voor meer informatie over functies of over switch kun je contact opnemen op telefoonnummer 088 - 82 82 000. Mailen mag uiteraard ook.

Delen

Visual & Webdesign