Business Development Manager

Sittard 
40 uur

unilogic

Unilogic, gevestigd in Sittard, levert al meer dan 20 jaar geïntegreerde ICT-oplossingen binnen het onderwijs in Nederland. Met ruim 60 gepassioneerde medewerkers ontzorgt Unilogic haar klanten volledig door het ontwerpen, realiseren, inrichten en managen van stabiele en betrouwbare ICT-omgevingen. De continuïteit van primaire proces van de klant staat voorop en het management wordt voorzien van informatie om de organisatie te kunnen sturen. Als onderdeel van de Vincere Groep, beschikt Unilogic over een sterk netwerk van ICT-bedrijven waarin brede kennis en expertise met elkaar gedeeld wordt. De Vincere Groep is een landelijk opererende speler gespecialiseerd in managed services met een focus op IT, communicatie- en securityoplossingen.

Naast het onderwijs, richt Vincere zich op zakelijke dienstverlening, lokale overheid en zorginstellingen. De Vincere Groep heeft naast Sittard vestigingen in Amersfoort, Alkmaar, Assen, Delft, Enschede, Leeuwarden en Zwolle en telt in totaal 400 medewerkers.

De functie

Doel van de functie

Als Business Development Manager is het jouw doel om klanten te werven, te binden en te behouden. Je bent niet bang om je hoofd boven het maaiveld uit te steken! Je bent gedreven en een echte doorzetter.

Plaats in de organisatie

De Business Development Manager is werkzaam op de afdeling Sales en wordt aangestuurd door de manager Customer Development.

werkzaamheden

Verantwoordelijkheden

· Jij bent verantwoordelijk voor het opvolgen van gekwalificeerde leads;

· Je bent veel onderweg om de klanten te bezoeken en te ontzorgen;

· Je richt je op de lange termijn voor een constructieve en duurzame relatie;

· Licht administratieve werkzaamheden;

· Je kan het niet alleen daarom werk je nauw samen met de afdeling marketing, onze partners en je andere collega’s.

Wij vragen

Functie-eisen

· HBO werk- en denkniveau;

· Aantoonbare ervaring in het binnenhalen van nieuwe klanten binnen een B2B-omgeving;

· Beschikking over een eigen netwerk met contacten is een pré;

· Je bent klantgericht en communicatief sterk;

. Je bent resultaat- en omzetgericht en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

Wij bieden

Wij bieden:

Wanneer jij flink in jezelf wilt investeren, zijn wij bereid ver te gaan! Wij bieden uitstekende trainingsmogelijkheden en een intensieve begeleiding, dé kans om jezelf te ontwikkelen tot een succesvolle Business Development Manager.
Natuurlijk stellen wij tegenover jouw inspanningen en prestaties, een passende beloning en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfswagen, telefoon en laptop.

Je werkt op een vaste standplaats op ons kantoor in Sittard. Je werkt in een team met gedreven en enthousiaste collega’s in een prettige werksfeer. Via ons vitaliteitsprogramma ontvang je diverse voordelen zoals dagelijks fruit, kortingen op sportabonnementen, wekelijk verse soep, etc…

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw C. Picciau, HR Consultant via telefoonnummer +31 (0)46 457 1830 of via e-mail: vacature@unilogic.nl.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het werken bij unilogic? Stuur dan je CV met motivatie naar vacature@unilogic.nl. Voor meer informatie over functies of over unilogic kun je contact opnemen op telefoonnummer 046 - 45 71 830. Mailen mag uiteraard ook.

Delen

Visual & Webdesign