Project Engineer

Sittard 
40 uur

unilogic

Unilogic

is de ICT dienstverlener voor stabiele/ betrouwbare ICT oplossingen!

Unilogic BV is een familiebedrijf dat sinds 1996 landelijk ICT diensten levert. Unilogic is marktleider in de onderwijssector en sterk vertegenwoordigd in de zakelijke dienstverlening. Unilogic biedt diensten aan als VoIP, WLAN en Virtuele werkplekken die rechtstreeks vanuit ons datacenter worden geleverd. Unilogic heeft eigen ontwikkelaars in dienst, levert de benodigde hardware en treedt op als volwaardig internetservicprovider.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sittard (Limburg). Unilogic telt 60 hoogopgeleide en enthousiaste medewerkers en groeit nog steeds op basis van een hoge klanttevredenheid. Unilogic kent een heldere organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Door debeperkte omvang van de organisatie en het hoge opleidingsniveau van het personeel zijn wij in staat complexe opdrachten snel, en met de nodige flexibiliteit, op te pakken.

De functie

De Project Engineer houdt zich bezig met het voorbereidenen uitvoeren van projecten. De Project Engineer voert installatiewerkzaamheden uit voor klantsystemen en verricht (complexe) reparaties en upgrades aan bestaande systemen. Daarnaast is de Project Engineer in staat om netwerkbesturingssystemen te installeren en te testen.

De Project Engineer draagt de technische verantwoordelijkheid over zijn eigen project, richt klantomgevingen in, test deze en levert ze op aan de klant. Dit alles op basis van de ontwikkelde concepten van Unilogic. Daarnaast worden er grote complexe projecten uitgevoerd waarbij de Project Engineer samen met het team zorg draagt voor een nieuwe tevreden klant.

werkzaamheden

Als Project Engineer ben je multidisciplinair aan het werk, functioneer je goed in teamverband, ben je flexibel, ben je technisch vaardig, stressbestendig, klantvriendelijk, communicatief zeer sterk en voer je overleg met de klant om problemen vast te stellen en technische passende oplossingen te implementeren. Wij zoeken een persoon die woont in de regio Eindhoven en inzetbaar is in o.a. de regio Brabant, Utrecht, Gelderland en Limburg.

Wij vragen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Engineer in de ICT.
 • Ervaring met complexe projecten (Prince 2/ IPMA).
 • Kennis over infrastructuren, applicaties en ICT architectuur.
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Bereidheid om te reizen.

Wij bieden

 • Fulltime functie (1 fte) met een 40-urige werkweek.
 • Marktconform salaris.
 • Zeer ruime verlof mogelijkheden.
 • Mogelijkheden tot specialisatie en/of doorgroeimogelijkheden.
 • Laptop en auto van de zaak.
 • Gedreven en enthousiast team met een prettige, informele werksfeer.

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw A.Schoenmakers, Project manager via telefoonnummer +31 (0)46 457 1830 of via e-mail: a.schoenmakers@unilogic.nl

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief inclusief CV voor 10 oktober 2018.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het werken bij unilogic? Stuur dan je CV met motivatie naar vacature@unilogic.nl. Voor meer informatie over functies of over unilogic kun je contact opnemen op telefoonnummer 046 - 45 71 830. Mailen mag uiteraard ook.

Delen

Visual & Webdesign