Projectleider

Landelijk -
40 uur

Over het bedrijf

Dustin is een toonaangevende online IT partner in Scandinavië en de BeNeLux. Het doel van Dustin is om klanten te helpen voorop te blijven lopen door de juiste IT oplossing te bieden, op het juiste moment en voor de juiste prijs.

De functie

Als ervaren projectleider ben jij de veelzijdige voortrekker bij implementatieprojecten. Je bewaakt projectmanagementaspecten zoals financiën, planning, organisatie, risico’s en KPI’s. Je hebt meerdere projecten onder je hoede en beschikt over de technische bagage om inhoudelijk te kunnen bijsturen.

Je houdt van continu zoeken naar verbeteringen binnen je eigen vakgebied als ook binnen de organisatie.

werkzaamheden

Bij de opdrachtgever zeggen ze over jou

“We zijn dik tevreden over het project. Terwijl wij reden, vervingen jullie onze motor.”

Bij ons kennen we je als

Een duizendpoot die z’n projectmanagementsporen in de ICT heeft verdiend. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk, evenals je daadkrachtige manier van werken. Je bent een echte aanpakker. Je werkt georganiseerd en kent de details van je projecten. Je bent communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor commerciële kansen.

Zo ziet een werkdag eruit

Een van onze opdrachtgevers, een bouwbedrijf met 500 medewerkers, heeft ons gevraagd om hun e-mailprogramma te vervangen voor Office 365. De opdrachtgever zit tot over z’n oren in het werk, dus ze willen zo min mogelijk impact ervaren van de implementatie. “We moeten door”, zegt hij. Jij begrijpt dit en zegt: “Komt voor mekaar.

Zonder inzicht geen overzicht, dus je begint met een inventarisatie. Welke software gebruiken ze nu, welke licenties draaien er en welke licenties moeten er komen? En wanneer moet het worden opgeleverd? Je brengt alles in kaart en deelt het project op in deelprojecten. In de bouw werken ze overdag en de opdrachtgever wil minimale impact ervaren van de implementatie. Je bedenkt dat het het best is om de werkzaamheden ‘s nachts uit te voeren. Je schat in welke risico’s hierbij komen kijken, zoals de afhankelijkheid van leveranciers en of er voldoende collega’s zijn om de werkzaamheden uit te voeren.

In de middag zijn de rollen omgedraaid. Je start geen project, maar rond er een af. Een gemeente is overgegaan op werken in de cloud. Technisch gezien is het project afgerond maar voor de medewerkers die dagelijks met de systemen werken, is de overgang groot geweest. Je hebt geluiden gehoord dat nog niet iedere ambtenaar even blij is met de nieuwe manier van werken. Je realiseert je dat de klant alleen tevreden is met het project wanneer daadwerkelijk gebruik wordt gemaakt van de nieuwe mogelijkheden. Hoe kan Dustin hierbij helpen? Je overlegt de mogelijkheden met de servicemanager. Goed voorbereid stap je in de auto. Wie weet ligt er een vervolgopdracht in het verschiet. Succes!

Wij vragen

Wij vragen

● Een afgeronde hbo/wo-studie;

● Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider in complexe ICT-migraties;

● Prince2 certificering;

● Kennis en ervaring met o.a. Microsoft, Cisco, en VMware;

● Je bent in staat om oplossingen zowel conceptueel als technisch inhoudelijk te beschrijven en te presenteren;

● Je bent verantwoordelijk en hebt een gevoel voor ondernemen.

Wij bieden

• Een uitdagende functie binnen een ambitieuze en professionele organisatie;

• Collega’s om mee te werken, van te leren en mee te lachen binnen een informele werksfeer;

• Ruimte en diverse mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen;

• Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;

Geïnteresseerd?

Wil je eerst meer weten over deze vacature of het team waar je in gaat werken voordat je reageert? Wij vertellen jou graag meer hierover. Je kunt ons bereiken via solliciteren@dustin.nl

Reageren

Via het onderstaande formulier kunt u reageren op deze vacature. Bij het ontvangen van uw gegevens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

© 2021 Dustin Group AB. All rights reserved.