Senior System Engineer

Sittard 
40 uur

unilogic

Unilogic

is de ICT dienstverlener voor stabiele/ betrouwbare ICT oplossingen!

Unilogic BV is een familiebedrijf, gevestigd in Sittard en levert sinds 1996 ICT diensten. Unilogic is marktleider in de onderwijssector en sterk vertegenwoordigd in de zakelijke dienstverlening. Unilogic biedt diensten aan als VoIP, WLAN en Virtuele werkplekken die rechtstreeks vanuit ons data center worden geleverd. Tevens levert Unilogic A-merk hardware en randapparatuur.

Unilogic telt 60 hoogopgeleide en enthousiaste medewerkers en groeit nog steeds op basis van een hoge klanttevredenheid. Unilogic kent een heldere organisatiestructuur met korte communicatielijnen. Door de beperkte omvang van de organisatie en het hoge opleidingsniveau van het personeel, zijn we in staat complexe opdrachten snel, en met de nodige flexibiliteit, op te pakken. Unilogic heeft eigen ontwikkelaars in dienst, levert de benodigde hardware en treedt op als
volwaardig internetserviceprovider.

werkzaamheden

·

Wij vragen

. Afgeronde HBO opleiding informatica of gelijkwaardig;

· Recent gevolgde opleidingen of behaalde certificaten;

· Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, in een vergelijkbare functie, met ervaring in beheer van werkomgevingen van minimaal 500 tot 1000 werkplekken;

· Brede kennis van en ervaring met server virtualisatietechnieken;

· Brede kennis van en ervaring met storage technologie;

· Kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

· De kandidaat is zelfstandig maar ook een teamplayer, flexibel, pro-actief, ruimdenkend, accuraat,stressbestendig en klantvriendelijk.

Wij bieden

Je werkt op een vaste standplaats op ons kantoor in Sittard. Unilogic is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris (max. € 4000,- bruto per maand) met ruime verlofmogelijkheden.

Daarnaast geeft Unilogic je graag de ruimte en vrijheid om te werken met complexe vraagstukken. Wij zetten je niet in op één specifiek projectonderdeel, maar je kunt breed aan de slag.In een team van specialisten, op basis van gelijkwaardigheid. Tevens krijg je de mogelijkheid je te specialiseren en je verder te ontwikkelen. Je werkt in een team met gedreven en enthousiaste collega’s in een prettige werksfeer.


Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met mevrouw C. Picciau, HR Consultant via telefoonnummer +31 (0)46 457 1830 of via e-mail: vacature@unilogic.nl.

Meer informatie is ook te vinden op de website: www.unilogic.nl

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in het werken bij unilogic? Stuur dan je CV met motivatie naar vacature@unilogic.nl. Voor meer informatie over functies of over unilogic kun je contact opnemen op telefoonnummer 046 - 45 71 830. Mailen mag uiteraard ook.

Delen

Visual & Webdesign